Tillbaka till verkligheten.

onsdags var det dags att återgå till vardagen igen efter ett långt julledigheten. Det har känts i både kropp och knopp, lite tröttare än vanligt kan man ju säga. Nu är vi äntligen på skolan igen och har ett riktigt klassrum igen, underbart och om inte annat en skolgård som visserligen fortfarande är under viss konstrukton. Skillnad är det och det lär ju ta ett tag att installera sig riktigt, tacka för flexibilitet hur som. 
 
Helgen har gått för fort, har knappt hunnit andas. Imorgon är det redan måndag. Sammanfattning: Efter jobbet i fredags blev det storhandling, sen hem äta och bara ta det hur lugnt som helst. Skulle egentligen på After work, men orkade inte en millimeter från soffan. Igår fick Maja och jag besök av Faster N och hundarna, riktigt mysigt. Gott med lite tjejsnack i godan ro (även om Alain inte brukar vara så nyfiken på vårt babbel). 
Idag har det blivit till att fixa smått i hemmet, skönt att äntligen bli av med en hel del återvinning.. nackdel med jul och shopping på IKEA. I övrigt har det varit plugga på schemat.. och jag har för att inte glöma gjort en sjukt god pulled pork, det var inte sista gången jag gjorde med den smaksättningen! Mamma Tuss kan, Yummy!
 
Stormen.. trodde huset skulle blåsa bort i natt eller att en takpanna skulle flyga från något av husen mitt emot och in i fönstren (tänker det värsta, ja). Vi kom lindrigt undan med ett mindre kaos på balkongen med någon kruka vält och lycktor trots att vi ställt ner dem. Tänker på de hem som verkligen blivit drabbade, hem utan el, träd som vält, översvämningar, etc. Det är skrämmande vilka krafter naturen har! 
 
 
Dags att släppa svammlandet och återgå till verkligenheten igen! 
 
RSS 2.0