Första Advent.

Känns wierd att vi redan är där, massa ljusstakar och tjärnor i fönstren. En av årets underbaraste tider, men det känns ändå wierd. Jag tycker fortfarande inte att det var länge sedan det var sommar. Nåväl, imorgon blir det till att leta fram julstjärnorna i källaren och få dem på plats. Mysigt när de kommer upp, härlig dov belysning på kvällarna. Nu har jag gått och blivit beroende av mina ljus, än finns en hel del i lager och de luktar helt underbart. Unwind är en god start på en god sömn. ljus fetisch.. yes, mycket möjligt. :)

I helgen har jag varit på akrylen som en galning. Ena tavlan Såld, något mot min vilja då det är så svårt att ta betalt. Men jag hade inget val, antingen få betalt eller ingen tavla alls. Well, det sponsrar min hobby. Positivt, och responsen den väger desto. :)


Igår kväll hade jag och Sara ett målar maraton igen. Mitt resultat:


Något hårdare tolkning kanske eller grund så att säga. Men samtidigt inte, då man verkligen ska fånga dagen och se till det som är. Sträva efter det man vill och de mål man vill nå. Ta vara på det man har och det man vill ha. Se till det goda och reflektera sunt. Som sagt fånga dagen.
Jag är faktiskt nöjd över denna enkla kreativa sak som jag egentligen inte vet vad jag ska göra med, men det överväger att behålla denna tavla.


Imorgon kväll blir det nog möjligen till att fortsätta måla på kvinnokroppen.. Kreativ i fulla drag. :)

RSS 2.0