Vardag, snö och första resan.

Galet vad det snöar ute, det är vackert som bara den (jag aka Greta 103 år gammal). Det ger som ett harmoniskt lugn att se flingorna som dalar ner i mörkret, men som förtydligas av gatulampans sken. Hoppas på massor av snö imorgon. Jag vill ut och åka pulka med trollungarna och med tanke på det är det nog bäst för morsan att tuffa på sig lite, -"mamma, det är inget att vara rädd för" (en annan stirrar ner för backen och undrar om en kommer öververleva, Smått skräckblandad förtjusning i mildare form). Pulkaåkning är ju i sig skit kul, bara att man kan bli lite fegare med åren!
 
Idag överraskade vi barnen med att åka och bowla. Eftersom de inte har gjort det i Vänersborg innan, undrade de massor vart vi var på väg och en hel del gissningar blev det så klart. Det var riktigt roligt och barnen var så duktiga, Alain var duktig han också (han kom ju trots allt 1.a), själv kom jag sist. Jag ska ta revanch nästa gång! ;) 
 
Efter bowlingen åkte vi hem till mormor och morfar. Precis det brukar blev det mat och därmed också matkoma som alltid annars, svårt att undvika! Idag kom vi till skott med planerna och beställde resa till Turkiet, jag och ma.  Min första "riktiga" utlandsresa. Stort tack till pa och ma för att de bjuder, det känns i hjärtat. Norge, Danmark och Tyskland räknas knappast! Dags att fylla på meritlistan! Hua, första flygrutten ska göras och ja, jag ska fixa det trots att bara tanken på det känns läskigt. Nåväl, i augusti gäller det så jag har ett tag att förbereda mig på! Kan ju redan nu känna hur jag kommer sakna mina älsklingar, men jag behöver detta, jag är värd det. Tack snälla återigen! 
RSS 2.0