Fredags shake.

 
Milkshake med choklad smak... Jisses, så gott. Det var mitt gotta idag och det satt inte fel, mumma! Kan säga att det mättade en aning så nu ligger jag här nerbäddad i sängen och känner mig mer eller mindre som en valross. En hystat trött sådan...
 
Idag har jag haft en riktigt skön dag, en sådan då jag fått en rejäl dos i vänskapligt sällskap med tjejsnack, lunchande i stan, shopping och återigen massa tjejsnack och massa skratt. Majsan och Alain fick därmed mysa och busa helt utan mamma idag. De hade varit ute och gått, donat här hemma och lekt. Ibland behövs dagar som denna. Se bara som i måndags, Bell åkte iväg med sin pappa och extra-syster till Emaus och Totten och jag fick egentid. Vi tog bussen till Överby för att köpa spel till Totten. Efter att ha kikat i några affärer visade det sig att Siba hade "Gran turismo" till bäst pris. Ganska galet hur ett och samma spel kan skilja drygt 370 kr i pris. Nåväl, kan meddela att en viss grabb bleb väldigt nöjd. 
 
Majsan har i vecka hunnit bli åtta månader gammal. Bara tanken på det får mig att inse att hon därmed om fyra månader fyller 1 år. Hua.. Jag hinner verkligen inte med. Igår kom tankarna på Totten... Tänk han då, han blir nio i år. Låt mig upprepa, NIO för jössenamn. Jag kan ju meddela att Alain dessutom inte var sen med att meddela att det där med inte dröjer länge förän han är femton år. Hua, jag säger då det... snälla låt tiden åtminstone någon gång få gå lite saktare. Mina små bebisar... mina älskade trollungar!!
 
 
 
 
RSS 2.0