Dom... som.

Dom skulle till gymmet? att det ska vara så svårt att skriva rätt, det första jag såg när jag fick det senaste inlägget framdör ögonen och det var sälert inte det enda.
 
Jag kom precis hem efter en liten sväng på stan med Nathalie, Kände att jag behövde luft efter en hel dag hemma med en sjuk Maja och dessutom ingen vagn hemma på det. Det var verkligen skönt att komma ut. Tänkte först att det kanske skulle bli en repris av gårdagens promenad, men det var gott att få komma ut lite och ögonshoppa lite på stan också, men jag sparar mig dock till Ullared. Hoppas hitta lite fynd där, om inte annat Julklappar tillbarnen, men det blir nog inge problem. När jag frågade Memphis vad han ville ha så sa han: - Ni får överraska mig, köp något som ni vet att jag gillar så blir det en överrasking. Istället för pengar som senaste jul och födelsedagar varit önskan så får det nu blir fler klappar istället. Och Mirabell, hon vill ha det mesta. Det är svårt när man gillar så mycket för då vill man ha allt mer eller mindre. Maja vet jag inte alls vad hon ska få, men hittar säkerligen något när det väl är dags. 
 
Med tanke på träning och gårdagens promenad bland annat så ringde jag i förmiddags till gymmet angående träningskort. Det var lång väntetid för träningsinfo och med tanke på att jag haft kort där innan var det bara att kika dit och fixa i receptionen. Ett av veckans måsten på listan alltså. Känner verkligen att jag måste komma igång riktigt, jag har blivit förslappad. Fy, skäms..! 
 
Nej, nu får jag gosa med min lilla sjukling! (Saknar för den delen mina två andra troll galet mycket!!!!!)
 
Kärlek!
 
RSS 2.0