Lite smått..

Så nu är det städat och fint hemma.. städ-söndag är det som gäller idag. Känner för att göra något mer, ja.. vara lite kreativ. Funderar på om jag kanske skulle ta och sy något mer kuddöverdrag till barnen? Har fått för mig att jag ska piffa upp det i deras rum. Har ett gäng med stuvbitar och stora tygstycken här hemma som ännu inte kommit till användning.. något måste ju göras. Funderar också på om jag ska kanta en lång våd och hänga bakom bells säng, men jag vet inte riktigt? Vet bara att jag är sugen på att göra något... *I lands problem*

I veckan fyllde jag år... ett år närmare trettio... och typ. ett år kvar eller? Tror jag måste stannat vid tjugotvå eller nåt, bortsätt från att jag känner mig vis som om jag var etthundratjugofem år gammal eller nåt.. haha.
På morgonen ringde Bell som tog ton med Jas och sjöng "Ja, må du leva" och sen på eftermiddagen ringde Totten och sjöng för mig. Mina älskade troll.. värmde oerhört i hjärtat.
Alain överraskade mig med jätte god mat.. yummy, jag säger bara hemmagjorde vitlöksdressing,.. och dessutom fick jag en ganska stor slant till min tatuering. Han hade ställt sig vid spisen och lagat mat till mig, även om det inte var något som jag väntade mig. Men hartet trotsade ryggen och att han kände sig hängig och ja, jag fick inte infinna mig i köket. Mysig överraskning. Jag hade med andra ord en väldigt lugnt och skön födelsedag, hemstudiedag för den delen också så det kunde inte bli bättre (med undantag för om barnen var hemma) Och åldersnojjan... den finns inte där, förhoppningvis förblir det så ;)

Nej, måste nog ta tag i kreativiteten och göra något... får nog bli något till ytterligare en kudde..?

RSS 2.0