Sommar..

Nu har det hunnit gå några veckor sedan man var i skolan.. verkligens könt med uppehåll, annat kan jag inte säga. Verkligen ingen ork för någonting som heter skola nu. Jag hoppas verkligen den orken kommer tillbaka till hösten eller ja, det måste den. Vad ska jag annars göra? Nop, jag släpper den tanken. En vind får komma och ta bort den från mig, först en våg, sedan en virvel och sedan smulas tanken isär till små partiklar som sedan löses upp.

Skönt att bara ta dagarna som de kommer. Visserligen blir det lite ändå om man ser som bara nu då det vaknkas för 70 -års kalas imorgon. Har blivit lite shopping i veckan och idag blir det till att fixa orning det hela: Tror det kommer bli jätte bra, ett lyft och jag älskar ju Indo så lite inredningsaccesoarer i den grenen är ju inte helt fel. Får se hur vi allesammmans fixar ordning det, ska bli roligt att se vad vi får för respons. Nästan så jag blir sugen på att fixa det hemma, men det får bli till hösten om så.
Känner verkligen att lite smått även gör sin påverkan och tar på krafterna, men samtidigt är det ändå skönt att vara i farten också. Dock har jag fortfarande lika svårt att lyssna på kroppen, kanske något bättre. Inre tempo att lugna ner, not easy. Well, well...

Dagen börjar...  tings to do.
RSS 2.0