Fredag..

Veckan har gått fort... äntligen fredag, äntligen helg. Kursen är fortfarande lika luddig, precis som alltid är det med andra ord bara att gilla läget. Lär nog ligga på samma plan till veckan som kommer också. Seminariet igår gick bra, vilket känns rikrigt skönt. I början när vi samlades hade jag bara lust att gå därifrån, men sen rullade det bara på. Avklarat!

Har uträttat viktiga ärenden idag och efter detta en mysig dejt med Theza. Fika som vanligt... och massa härligt babbel, kunde inte bli bättre! :) Åter igen kikade jag runt på byxor till mig.. ett par tajta. Jeansleggings är inte att tänka på för mig, ser ut som en pinne... snyggt på mig? not! På andra? Yes! Jag ger mig inte, om inte annat ska jag leta som en galning när tjej-trippen till Ullared blir av. Nu har jag bearbetat detta och jag ska ha en par tajta saker på mina ben! ;)


Nop, nu blir det sängen. Blir till att stiga upp tidigt, ja... barnen lär ju vakna som i vanlig ordning om inte annat ;) Dop imorgon för lilla Melina. Ska bli roligt att träffa hela familjen overthere.
Boa noite!
RSS 2.0