Förkyld: hemma mys.

I veckan bröt det ut igen.... trodde det skulle hålla sig ifrån mig ett tag, men inte. Först jätte ont i huvudet i några dagar, med stora funderingar om migrän. Blixtar framför ögonen, ljuskänsling och illamående.. mindre behagligt.
Och efter bara en dag bröt en dunderförkylning ut! Känner mig så vacker med en fin tomatröd nyans runt näsan.. torra läppar och ögonen som rinner. Sen tar det evigheter att somna för att man gör allt för att kunna andas så normalt som möjligt.... det är så synd om mig...;)

Soffhäng som gäller även denna dag med andra ord. Snobben hyrde filmer igår, självklart Arne Dahl filmer som vi blivit sålda på. Tummen upp för bra svenska polisfilmer!! Får blir till att se ytterligare en idag. Sen kommer det ju delfinal alá melodifestivalen också, men får se.. film lockar som sagt också.
Angående melodifestivalen, förstå att många som vill söka och visa upp sina bidrag, det är ju givetvis trevligt på sitt sätt... är det dock nödvändigt med så många delfinaler?
Sen allt babbel om att Melodifestivalen tappat knistan, jag håller med det är inte som för (det var bättre då).. men å andra sidan lever vi på 2000-talet. Saker och ting förändras och utvecklas. Hur som tackar jag för att svenska folket lät Loreen och Molly Sandén gå vidare. Bådas framförande var bra och dessutom är de bägge grymt bra på att sjunga! Det är annat än min vackra falsett ;)


Nepp, nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.. *snörvel* ;)



RSS 2.0