Söndag..

Trist och mulet väder ute idag, just nu iaf. Känns som att det är lika bra en dag med tvätt och pluggande. Tror jag får röja och snygga upp här lite hemma eller ja, det behövs så städa på schemat också. Sen ut och fylla på matförrådet och återigen fortsätta plugga. En relativt planerad dag med andra ord. Nästa så jag överväger att gå den där promenaden med Sara ändå. ;)
Kursen är så gott som avslutad, skönt kan jag säga. Redovisningen av mitt foto-projekt i fredags gick bra och utställningen är på plats utanför biblioteket på skolan. Har försökt komma på om jag fick någon nekativ kritik, men jag fick inte direkt det. Bilderna är starka och kan innbära stor diskussion, med resultat att mindre storlek på bilderna valdes till utsällningen. Ska dessutom göra en bok utanför projektet och få med mer av mina bilder, det kommer nog bli bra när den väl är gjord. Imorgon är det deadline för inlämningsuppgifterna, ska bli väldigt gott att få det avklarat och släppa kursen helt.

Det känns som att den här helgen har gått ovanligt snabbt, eller ju.. hela veckan för den delen. På sätt och vis bra.. för ju snabbare tiden går, desto mer snart som trollen kommer hem igen. I slutet av veckan är det dags för att skola in Totten, känns i hjärtat att det är skolan som gäller för honom härnäst. Förskoleklass och allt.. man slutar ju aldrig att förvånas över hur snabbt tiden går. Mammas stora kille! Stolthet.
Hoppas för den delen också att det kommer gå bra för Bell att inte ha sin storebror hos sig på dagis, men jag tror inte det kommer vara något större, utan att hon kommer vänja sig. Men självklart har jag tankar på det.. de är vana att veta att de har varandra där. Det kommer gå bra :)

Dags att sätta lite fart här hemma..!
RSS 2.0