Snart helg.

Och jag längtar dit... Kan inte säga annat än att det ska bli ska bli gott. Längtar tills fredagen är avslutad och sedan efter en lugn helg. Lika skönt varje gång. Redan i måndags tyckte jag det kunde vara dags, men veckan har ändå gått fort. Det är rullning på det hela.
Planeringen efter den långa dagen imorgon att träffa Emelie som jag inte träffat på flera år. Tiden går fort, var och en har sitt.. Hon bor i Sthlm och jag här... flera mil från varandra, tacka för att internet finns och facebook för den delen bla. så att man kan hålla sig uppdaterade. Ser fram emot detta återseende... Lilla Ems. :)

Var ute och fotade lite idag,.. passa på medan vinterlandskapet finns kvar. Det är så fint och jag älskar det. Måste dock medge att jag ser framemot vår snart också för den delen, inte jätte brådska men så småningom. Tycker det kan gå fort när det väl är dags att byta årstid, är inte det minsta sugen på massa slask.. vilket det säker kommer bli med tanke på hur mycket snö det är ute. Bara nu njuter man av att dra barnen i pulka på hård snö... Nop, skippar helst det där slaskiga.
Spånar titt som tät på nya foto ideér... på något nytt eller inte. Jag är bara sugen på att fota. Någon av mina kära vänner lär falla offer för det. By the way... Sara tog kort på mig en dag, blev något bra kort där. Tro det eller ej, men jag fastnade. Kanske dags att man själv aggerar? nja, jag vet inte.. vissa är mer fotogenetiska än andra ;)

Nåväl, dags att hoppas i sängen. Upp tidigt med de älskade små trollen imorgon. <3

RSS 2.0