Nytt år.

Julen har gått fort.. nyårsafton har varit. Nya möjligheter óch nya tag väntas.
Som början av det nya årett... fyra timmar efter klockslaget somnade morfar in. Många blandade känslor har bubblat inom mig. Det känns skönt att han äntligen fått flyga iväg, han var gammal och sjuk.. det var det mest värdiga för honom att bara få somna. Tankarna har sedan hamnat hos andra som inte längre finns. Moster berättade att hon många gånger tänkt på tillfället då jag gav mormor kaninen och jag sa att hon skulle ta med sig den, att den skulle få följa med henne.. av någon anledning blev jag väldigt berörd av att hon sedan precis som tänkt hade fått den med sig, de hade lagt den hos henne i kistan. På något sätt kändes det väldigt fint.. och det kändes i hjärtat. I nästa tur tänker man på familjesituationer som råder, hur människor är och väljer att leva sina liv. Återigen blir jag påmind om hur tacksam jag är och hur mycket jag uppskattar mitt liv och de jag har mig nära.
Genom detta kan tänkas att jag är negativ, men så är det inte... jag är bara lite trött. Allt har sin gång...

Nu sitter jag och njuter av morgon-kaffet... barnen leker och tv'n står på. Ser framemot denna veckan och ledighet med trollungarna *mys* . En del pluggande väntas och även om jag inte känner mig i piggaste laget för det så skall jag fixa det. Jag tror det kommer bli bra.
Det är snart dags att göra sig ordning och plocka lite här hemma, om några timmar kommer Carro och José, det ska bli roligt med lite besök. Det hinner gå allt för lång tid mellan då vi ses. Kanske på tiden att de flyttar neråt snart? ;)

RSS 2.0