I brist på sömn, ordbajseri.

Och vad gör man när man inte kan somna? Efter sängläge i så där en och en halv timme utan John Blund på besök, bestämmer man sig spontant för att blogga lite och hoppas att den där jäveln (något ironisk för att förtydliga) kommer på bättre tankar.. Jag behöver sova, inte fördriva tid. Jag behöver lite skönhetssömn.. det är väl ändå inte så mycket begärt? Skulle sitta fint innan jag skall upp med trollungarna för att dör efter gå ut och promenix imorgon.
 
Mojsen har nu hunnit bli fem månader, man slutar inte förvånas över vad fort tiden går. Något som för den delen är av en standard fras nu för tiden, om en månad är hon redan ett halvår. Älskade lilla mini-trollet. Det är så härligt att se all utveckling, undrar dock hur det blir när hon lärt sig krypa och senare gå och springa. Om man ser den envishet som Mojsen besitter så lär hon vara överallt och ingenstans när det är så dags. Lika bra att förvarna sig själv! 
 
Totten har varit kvar en extra dag hos sin far så längtar så där extra mycket efter honom, men imorgon kommer han hem igen och då jag har alla mina hjärtan hos mig: helt hjärta igen. Igår berättade han för mig att han har tagit tre simmärken, gissa om jag är stolt. Han är så duktig goding!
 
Nej, nu ska jag försöka mig på lite sömn (väntar dock fortfarande på mr. Blund). Wish me good luck, natti natt.  
RSS 2.0