skolan i kort drag.

Undrar varför man skall bli så uppe i varv efter en föreläsning? jag försöker ta dte så lugnt det bara går. Nåväl, det är senare på dagen när hjärnan febrilt börjar tänka massor. Givande föreläsning ger resultat med andra ord, det är helt otroligt vilken otroligt duktig pedagog hon är? Byta kropp, eller nej, sinne kanske räcker.. eller bara  få inspirationen att hoppa över på en. Nå, väl.. det kommer nog bli något bra av mig också när jag är färdig med mina studier om si så där 100 år. :) Hur som en bra kurs, nyttig om inte annat. Nu kommer jag förmodligen inte kunna titta i en barnbok utan att börja reflektera kring vad inspirationen från den skulle leda till.. bygga sandslott kanske?
Sen när jag tänker på bild-kursen och handledningen lever jag fortfarande på de uppmuntrande orden om att Martin tyckte jag skulle söka in till konstskola i framtiden, även om det fortfarande står som ett lite frågetecken över mig. Jag har inte tänkt i den banan eller snarare kanske jag mer inte sett den möjlighet som hon kan se, det var det som ändå gjorde att det värmde så och ja, jag blev glad. Uppskattad, positiv respons som själen suger åt sig. Hur som är det skissande som gäller nu framöver i kreativ väg, bortsätt från beställningen förstås (som jag måste sätta igång med snart)...
Funderar på om jag ska ta fram blocket en sväng innan sängen.. men det känns något tveksamt. Möjligtvis skulle jag kunna göra ett streck, det är väl ändå bättre än inget? Nåväl, jag ska allt få ihop den där boken... med start imorgon... :) 

RSS 2.0