Packa..

I skrivandets stund två ögon som går i kors så egentligen undrar jag varför jag egentligen sitter här och trycker.. Nå, om en liten, liten stund får de bli sängen.. *gäsp*
Full rulle hela dagarna och ett flytt-moln över sig. Nästa vecka gäller det.. Och med andra ord absolut inte alls många dagar kvar... dax att börja känna paniken arta sig? eller ja, den där härliga flyttstressen med allt som ska gå ihop och så. Mitt upp i allt känns det hur som underbart att vi väldigt snart får tillgång till våran nya fina lya! Längtar tokmycket, dock kan jag inte påstå att jag ser fram emot själva flytten. Fast jag som gärna ser saker och ting ur flera perspektiv, kan se att även detta har sin charm.

Idag blev vi av med det stora skåpet och några timmar senare fick jag en bild på det. Nu mera är det uppenbarligen ett pyssel skåp. Som jag förklarade för pappa förut skulle man kunna se det som byteshandel, Micki får ett skåp och vi en säng till Bell.. kan det bli bättre? Helt ok faktiskt. 
Fördelen med flyttande är att man får eller snarare kan ge sig själv tillfälle att göra sig av med så mycket.. se som bara vaggan jag köpte till Bell, som nu har en ny ägare. Den var så stor att den inte ens passade Bells dockor (tog väldigt stor plats), dock var den ju väldigt fin.. men vart skulle jag haft den i nya lyan? Utomhus? på taket? tveksamt...
Min kära hälft har nu i allt ståhej återfått sin "shoppingmani". Ok, en stor tumme upp för att han faktiskt har inredningsinresse (om man tänker på den del som saknar detta intresse), för den delen  har han bra koll på den fronten, smak om inte annat. Men ja, jag blir näst intill galen... Vi kan väl åtminstone vänta tills vi är på plats? Och ja, jag är väl kanske inte helt inne på det än. Jag vill bocka av det första på listan först.. just nu iaf. Älskade människa! Nästan så jag skulle leja Åsa till en shopping runda med honom, eller som vi spånade på igår.. Ullared, haha. Fast det tackar jag inte nej till heller förstås, och det hade varit roligt att strosa runt där tillsammans. Senast igår gick han loss på Åhlens när jag fick med honom in dit. Nåväl, Tummen upp för min käre som sagt.. han är duktigt som sagt och Orange is the shit!

Nepp, nu ska jag helt klart bumsa i säng och sussa gott med mina knoddar. Flytt: Alla fyra på rad! Mysfaktor: Enorm!

Love, love, love.... och lite love till.

RSS 2.0