Babbel..

Tänkte att jag kanske borde testa och kika över lilla mini-datorn som vi fick hem igår. Är redan kär i den och den känns inte alls så liten som man annars har tänkt sig. Mycket nöjd! Den är så söt och snygg och mest min!! hehe... restar min käre ;)
Så gott att för en gång kunna sitta vid köksbordet och skriva. Sen bara ha en sladd in i väggen och inte massor under ett bord. Jag tycker om denna vita, fina skapelse. :) Med fördel till lättare plugg för den delen också.

Var även igår och tatuerade mig. Tatueringen blev större än vad jag egentligen hade tänkt mig. Visste vad jag ville ha och sedan var det upp till tatueraren att fixa det. Kan säga att han gjorde ett väldigt bra jobb. Jag är inte bara kär i nya datorn utan också i min supersnygga handled/nederarm. En sittning till blir det.
Tatueraren sa att det var den minsta handled han hade tatuerat..  ja, brukar säga att jag inte är mer än 3 äpplen hög så det förklarar ju endel. Tatueraren var till råga på allt också canadensare och var ju lagom duktig på svenska, Not! Gott att Micki följde med mig en sväng och kunde aggera tolk och stöd en stund. Fattar inte varför jag ska bli så nervig när det gäller sånt här, jag har ju gjort det förut. Visserligen är det annan orska till att det triggas mer än vanligt. Nåväl, jag var ändå lugn och det gick jätte bra.. inte speciellt ont alls.
Nåväl, slut babblat om det... just nu.

Nop, nu är frukosten i magen och det är dags för att dona här hemma bla. Sen i eftermiddag kommer Theza och hälsar på... så mysigt!

Ciao...!

RSS 2.0