Äntligen fredag!

Såååååå skönt med fredag...... helg!!
Precis som nämndes i senaste inlägg så blir det till att bara ta det som det kommer i helgen. Jag är fortfarande inte sugen på att göra något speciellt... "bara vara" är fortfarande det som gäller. Blir nog lite fotande.. får se vad det kan bli för något. Annars ganska troligt att något ark kan pysslas till. Fick köpt lite scrap-fynd idag så ja, möjlighet till skapande finns. Gott, det är så avkopplande... Älskar Kameran och allt mitt pyssel! Med tanke på det... kom ploppade tanken att måla upp, kanske inte heller är helt fel till sysselsättning i helgen. Men nja, får se vad det blir.
Är så roligt att pyssla med barnen också och de tycker det är roligt. Unga Herr.M tycker mycket om att skapa och han är så duktig på det. Mamma är stolt. Lilla fröken är också duktig... speciellt på att smaka på pennorna/kritorna, men något fint på pappret blir det alltid. :) Dock blir det ett mindra barn hemma.. känner redan saknad av min godingen.. ;)

Var sista dagen idag och till veckan är det dags för att vistas på självaste kolan igen. Känns lite så där, men samtidigt känns det bra. allt gällande Veckan är genomfört och jag är mycket nöjd. Känns verkligen bra.
Ronja boken gick det bra med och ett stort tack till min käre far som stack ut i regnet och köpte den till mig! Borde föresten inte Ronja vara en bok som alltid finns på lager? är ju säkerligen ett exemplar av Astrids böcker som de går ett x-antal av. Ja, jag är glad att jag har boken och jag ser framemot att läsa den för mina barn. Kanske skulle man starta en samling?

Nåväl... nu ska jag återgå till fredagen och bara relaxa..... ciao!

RSS 2.0