Julen i korta drag.

Julafton har varit... nyår nästa. Hellskotta vad fort tiden går! Hösten har passerat med världens fart, och nu om någon dag är det dags för byte av år. Hm.. känns något förvirrande.
Julen har varit bra.. myst massor med familjen och bara haft det bra. Lugnt och skönt precis så som det ska vara. Ingen jul-hysterik här inte alá springa runt och trängas i affärer och galet undra vad man kan glömt köpa eller om man nu verkligen har fått med alla julklappar på listan. Julfirande hemma hos oss och hos mina föräldrar, allt i lagom dos. Skönt!

Två nöjda trollungar.. som tät inpå följts av legobygge i massor, vilket jag inte viker för. Lego är för fasiken hur roligt som helst att knåpa ihop. -"Mamma, du är verligen så duktig på det här" osv.  
Pet shop figurer och saker i massor, sockersöta  i härliga färger och pluttisnuttiga. De får mig till att vilja ha egna att samla på.. bara för att dom är så fina. Ge mig! ;) Dessutom helt underbart att höra hur karamellen sitter och leker med och pratar med figurerna, då den där härliga lilla lekrösten dessutom kommer fram. Underbart!
Sen massor av andra roliga Julklappar på det... som nu i senare hand får en att inse att det väldigt snart är dags för att rensa ut på riktigt bland barnens leksaker och inte bara i tankeverksamheten. (Påbörjat kan tilläggas, blev bara inte riktigt klart).


Kärlek!



RSS 2.0