Ledighet mitt i veckan.

Älska dagar som denna. Så skönt att vara lediga tillsammans så där mitt i veckan, klämdagar är allt ett bra påhitt. Ännu bättre sommarlovet som närmat sig med stora kliv. Om några få dagar åker barnen utomlands med sin far och familj, och när de kommer hem har lovet tagit sin början. Skolavslutningen missar de tyvärr, men å andra sidan så blir det deras första riktiga utlandsresan och det väger upp. Det är så roligt för dem och de är så förväntansfulla. Spännande! Och japp, saknaden kommer vara enorm, känner redan av den så det är inte fel att ha barnen hemma extra nu innan de åker. Snyft, mina hjärtan! 
 
Ledigheten var det ju. Idag har det varit riktigt gott väder. Lite vindar och blåst, men sol och ändå så skönt. Massa bus för barnen, bollek, kurragömma, pizza, Hur mysigt som helst!!
 
Imorgon (trots saknaden som ovan nämnts) är After work inplanerat med en skara tjejer. Alla som fick förfrågan hakar på, det lär bli trevligt. Ser verkligen framemot det, jag behöver komma ut en sväng. Ingen alkohol lär det bli heller.. Så jädra redig är! ;)
RSS 2.0