4 Juni

utkast, efter utkast.. fem dagar sedan det senaste. Kanske dags att ta tag i det här nu?
Den senaste tiden har det varit fullt upp, planeringar kring bröllop och bestyr, massor av skolarbete med tillhördande vfu, på det familjeliv och vardag. Och nu om ca en månag är det dags för flytten. Här händer det grejer!

Så först upp, Å och M's stora dag.. bröllopet.
Redan från första stund har det kännts i hjärtat, den gjädje man upplever när ens vän berättar att det vankas vigsel. Sen efter det förfrågan om att vara tärna.. och att få äran att vara en del av det hela. Allt från att fixa Möhippa med min kompanjon, till förberedelser inför den stora dagen och allt som hör till. Allt var superfint och de kunde inte fått en bättre dag (inkluderar möhippan, och ja.. svensexan) och nu är de man och hustru. För att beskriva det kort och utan risk att bli snyftig... som sagt, det värmer i hjärtat!


Skolan och slutspurt av kursen har hägrat som ett stort moln i luften och imorgon em är det den sista examinationen innan sommaren för min del. Ska bli skönt att andas ute lite, även om det kommer att vara plugga i skallen ändå. Livet som student åter igen.
Sen imorgon kommer äntligen trollen hem igen.. ska bli så gott, längtar som en tok efter dem. Det ska bli underbart att få gosa med dem igen, mys i massor!!


Kärlek!

ps. Och sen har barnens far också gift sig, för den delen också roligt! Får väl se om jag någon gång gifter mig, Efter allt ståhej och även om det är hur fint som helst med stora och noggrant planerade bröllop så vet jag att mitt inte kommer bli stort, men jag har ett krav... basketkängor, behöver jag säga mer? ;)

RSS 2.0