Uppdatering en gång i halvåret.

Det där med målsättningen med att blogga oftare går ju uppenbarligen inte så bra. Att jag ens inbillar mig det, det är bara att inse och här med ger jag upp. Denna vaga it-baserade dagbok eller vad jag nu ska kalla den blir uppdaterad när den blir det. Med andra ord någon gång om året. Funderar på hur jag ska göra med smyckes delen, bloggen. Slopa den och bara bedriva denna.. kanske blir lite mer action då?
 
Och vad har då hänt i livet det sedan sist gång? massor, hur mycket som helst. Där emellan också allt och inget ibland. Ja.. Vardag helt enkelt. Examen är tagen även om det känns något skumt att både säga det eftersom ingen egentligen är helt färdig, men ja... så funkar det ju på högskolan. Jag kommer hur som inte räkna mig som helt färdig förrän jag är det och jag har beviset i handen al'a legitimationen. En sak i taget helt enkelt..!
Mitt i allt det senaste och allt här och nu.. känns det helt underbart att jobba. Trivs som fisken eller rättare sagt bättre än så. Som diskuterades idag,.. bättre ställe är nog svårt att hitta. Goaset barnen att arbeta med och dessutom helt underbara kollegor! Love it!
 
Som sagt... det händer hyfsat mycket just nu.
Kärlek på det!
RSS 2.0