sista inlägget..

Väntar på att våra kära companjoner att fira nyår med ska dyka upp. Fördriver de sista minuterna innan de kommer att göra året sista inlägg i min kära bubbla-blogg-diary.


Snart nytt år och nya tag, precis som med julen känns det konstigt att det idag faktiskt är nyårsafton. Precis som annars upprepat, så går tiden sjukt fort. Om bara några timmar glider vi på nya året... 2010.
Året ha gått med redig fart, bara till att se till julen som nyss varit. Julbak, firande med vänner och familj har varit bra. Självaste Julafton var lugn, mysigt firande.. god mat, gott sällskap och allt vad det innebär. Barnen blev super glada för sina klappar. Memphis fick massor av lego bla. det stora piratskeppet som tillhör piratlegot som han redan har några delar av. Tycker det är helt otroligt vad duktig han är på att bygga, men åter igen är det fingerfärdigheten och "energin" till att bara sitta ner och pyssla. han är för go älskade trollungen. Spinonkittet likaså en stor favorit. Ut på spännande uppdrag. Sen blev det givetvis annat skoj precis som alltid. Mirabell fick en hel del hon med, sötast av alls är duplot al'a Hello Kitty. jag tycker om det lika mycket som Bell.. så himmla sött. Hello Kitty är en stor favorit, hur kan man inte gilla?!

Well, nu har Sara och Ludde kommit.. Firande big time! (Lugn nyår, god mat, gott sällskap och lite gott att dricka.. blir nog till att spela lite wii ocks¨å kanske..) :)


Goodbye...





Gott Nytt År...!!


RSS 2.0