Sista dagen.

Då var sista dagen avklarad. Kan inte säga annat än att det känns väldigt gott. Helt underbart för den delen att bara vara hemma nu... just nu i nuet.
På vägen till dagis regnade det och givetvis hade jag ingen jacka och inget paraply heller för den delen (undrar om jag ens har något här hemma?). Sen när vi är på väg hem upptäcker jag att vagnen är väldigt blöt , inlusive regnskyddet. Det var inte lite. In till dagis och få plastpåsar så Bell kunde sitta i vagnen. Mitt upp i fixandet glömmer jag att jag har de super-snygga-blå-tossorna på fötterna. På detta välkomnas sedan en härlig dos av trots från unga herrn påväg till bussen och sedan lite hemma. Konsekvent, Yes! Mamma bestämmer. Undrar egentligen hur envis de små kan vara?
Resultat: en lagom snurrig eftermiddag.
Resten av dagen har resulterat i mys och lugn. Fredags mys, med andra ord. Som Memphis sa i morse, när jag sa att idag är det fredag och mys. -ska vi äta chips då mamma? :) Bolibompa och Amigo ett måste! Mamma och barn sitter klistrade framför tv'n :)
 
Imorgon blir det till att kila ut genom ytterdörren relativt tidigt igen. Undrar om jag ska orka? Jag är trött (kikar på klockan, dags för sängen väldigt snart) efter ytterligare en intensiv vecka. Nåväl, energin kommer förhoppningvis.. om inte annat får det bli några koppar kaffe innan. Ett år sedan sist, det ska bli roligt. Räknade inte med att vi skulle bli förfrågade igen, men vi gjorde ett bra jobb också. De senaste två dagarna har jag "övat" mig lite.. eller kanske snarare värmt upp. Det blev några nöjda barn på Vfu-platsen. Imorgon blir det x-antal fler barn att måla... funderar på om man kanske skulle ta räkning på det denna gången och se hur många man hinner med under timmarna som går? Skulle nog egentligen inte sagt att jag redan testat på det igen för nu tycker micki att jag kan starta det hela.. ja, det kan vi ju alltid diskutera, så länge hon gör spidelmannen så är jag nöjd. :)


Dyker ner under täcket... Natti natt.

RSS 2.0