Fredag igen!

Helg.. skönt! Mer än välkommen. Veckan har som i vanlig ordning gått fort och jag har hunnit med och gjort en hel del. Igår var det långdag i skolan, kan säga att det var måttligt skönt att slå sig ner i soffan när jag väl var hemma klockan. 20.00 på kvällen. Ny kursstart på det och man blir så där lagom snurrig om all information i kombination av föreläsning. Har fått en ytterligare påminnelse om att vi ska vara glada om mänskligheten finns om 100 år.
Idag var vi vi ute i skogen och pratade olika träd och annat som hör skogen till. Hur man kan förmedla kunskap till barn via lek (och nu förvandlas vi till små molekyler), Leta daggmaskar, spindlar och andra kryp och placera dessa i en lite burk för att kunna skåda dessa små fenomen. Blåste som in i H-lvete gjorde det också, inte riktigt den ultimata dagen för att leta kryp.. men men, det finns ju inga dåliga kläder som man säger (jag hade faktiskt klätt mig bra, jag fryser bara väldigt  lätt). Kom dessutom fram till att jag var 7/8-delar "rep" lång. lär sig något varje dag.. ;)

Fick hem stansen i veckan som jag beställt. Trodde nästan det skulle ta ytterligare femtioen år innan jag skulle kunna ha en i min ägo. Tummen upp för Claes Ohlsson! Dessutom inte speciellt svårt heller, men det gäller ju att man har ögonen med sig och koll på hammaren. :)

Dags att plocka lite hemma, sen bara ta det lugnt och njuta av att det är fredag. Imorgon kväll kommer Emmy hem och sen blir det för oss damer att ta en lite krogrunda. typ. två öl ;)
RSS 2.0