packning pågår..

Att det kan vara så roligt att vara i en flyttkartong. Upp, ner, dansa, stampa och leka i den, sötnos! Nu är det dock en middags tupplur som gäller för lilla fröken så jag passar på att ta en paus i packande medan Alain nattar. 
En fördel med att flytta är helt klart att rensa ut grejer som ska slängas, helt underbart faktiskt att göra sig av med gammal skit. Nu senast lade jag ner fem stekpannor i en "slängapåse", 3 av dem borde dock hamnat på återvinningen för längesedan, två fick följa med på köpet. Det är näst intill pinsamt att slänga alla fem samtidigt, men så blir det ibland... "jag tar det en annan dag". Det får bli till att inhandla nya helt enkelt. Med tanke på det, så fick jag en ny stor kastrull av svärmor i tidig födelsedagspresent nu i veckan, det var inte fel. Alltid trevligt med nya köksattiraljer.
Jag lär hitta ännu mer som vi kan göra oss av med eller alternativt kläder och sådant som kan skänkas till bättre behövande. hur som måste jag organisera det hela så gott det går, blir galen om saker ligger utspridda och lådorna är totalt blandade. Det funkar inte i min planet. Alain bara skakade på huvudet när jag lade ner barnens spel i en och samma låda.. Well, du kommer tacka mig när vi packar upp älskling!
 
Ikväll vankas det utgång, hör och häpna. Dags att göra stan osäker! Det är ju inte för ofta det sker precis så det ska allt bli skoj. Det blir till att åka ner till Soffan i kväll, snygga till sig, dricka lite gott och sen får vi se vart vi går, om vi kommer ut.. haha.  
 
Nej, dags att ta tag i packningen igen!
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0