Imorgon lyfter vi igen.

Idag har det varit sista dagen här i Side om man nu inte räknat morgondagen som det med tanke på att planet lyfter så sent som vid elvatiden på kvällen. En hel dag får vi innan det är dags för planet att lyfta. 
Det ska bli skönt att komma hem, jag längtar hem till mina hjärtan. Ska bara gosa och mysa hela dagen på torsdag efter att vi hämtat stora trollen i skolan, längtar galet mycket! Och Maja och Alain som fått vara ensamma hemma en hel vecka. Maja tajmade min min vistelse här med att dra på sig dagisbaskilusker och bli rejält förkyld och febrig, svårundvikligt har hon dessutom smittat Alain också. Jag kan ju alltid hoppas att jag slipper det, fast jag struntar i vilket så länge jag bara kommer hem. Tackar verkligen för att wi-fi och FaceTime finns, det har varit en räddning. Och ja, ett gäng tårar har det blivit.
 
Veckan har varit helt okej med massor av sol och superduper mycket badande. Vissa saker med sällskapet hade jag ändrat på om det hade gått, men laster är laster för vissa och löften om att hålla sig blir inte alltid som tänkt. Nåväl, jag har ändå njutit och haft det bra, tagit det lugnt och bara varit. Som jag skrivit redan har saknaden varit stor, men det har gått bra. Det har blivit att besöka en bazar, shoppa, kolla det antika Side, vara på turkiskkväll, äta gott och ja, bada massor!! 
 
Nu gär ögonen verkligen i kors! kärlek på er!!
 
 
 
RSS 2.0